Buat Comeback Boleh?

by - 5/13/2017

Assalamualaikum.
Alhamdulillah, finally theme blog bertukar. Before this caca marba sikit, mana taknya dah aku try and error. Bila tak jadi, mengamuk habis badmood lepastu bawak diri pergi dapur jadi tikus cari makanan......

Mana tak gemuk?!
Almost 3months gaklah edit blog sana sini betulkan pe semua, akhirnyaaaaaaaaa menepati citarasa. Nak ada bunga bunga. Taknak kartun kartun dah. And konon sekarang nak focus on my studies and business, tapi kita tengok lama manalah eh bertahan nak focus tu. Aku pun bukan boleh percaya sangat. 
Sekarang ni pun dah dekat final dah. Aku cubalah disiplinkan diri untuk update blog every week.  Tapi aku cuba sehabis baik ok, inshaAllah. Kalau tak berupdate pun mostly busy dengan hal kolej. Minta ampun! 

Pejam celik dah masuk pertengahan bulan Mei. Alhamdulillah, officially dah 19tahun! Yeayy tua dah, boleh lepak lama jadi mak budak gurauuu, HAHA.  
Sedar tak sedar dah nak masuk bulan Ramadhan. Biasalah kot, busy pun boleh tahan. Banyak benda nak settlekan, nak kejar dateline assignment, nak buat revision. kelas pun kemana tah lagi lagi business. Haru biru. Kadang kadang terfikir gak, produktif sangat ke hari hari aku? Rasa macam apa je aku buat sepanjang tersepit dalam keBUSYan tu... 
InshaAllah next entry aku share pasal business ke pasal birthday aku ke kan? Haa tengoklah next entry aku bulan berapa pulak tau KAH!
Toodles!❤

You May Also Like

0 ulasan